maandag 28 oktober 2013


Ansgtmanipulatie op grote wereldwijde schaal.


Werking chemtrails. (uitleg chemtrails zie http://misstandenontdekkingen.blogspot.nl/)

Over de hele wereld hebben we veelal, bijna overal wel beschikking tot electriciteit. Wereldwijd staat dit systeem met alles in verbinding. Zendmasten, electrische apparaten, mobiele telefoons, computers, internet, betaalautomaten, radio, tv, boxen, bluetooth, openbare verlichting, wasmachine, magnetron...etc.etc.

Via chemtrails worden electromagnetsiche deeltjes in de lucht uitgewaaierd die neerdalen. Deze beinvloeden direkt het gehele veld wat daar onder ligt. Alle bovengenoemde apparaten werken daaraan mee als geleider. Alsook dat alles van Metaal geleidt. (sloten, verwarmingsbuizen..)

Je kunt spreken van een systeeem, zoals toegepast bij een gedetineerde met een enkelbandje. Alleen dan op grote schaal, niet zichtbaar(zoals bij een enkelbandje) en voor de meeste mensen niet direkt waarneembaar, laat staan voelbaar.

Voor mij is dit zeer voelbaar en waarneembaar. ( en ik ervaar dit letterlijk als onder stroom staan, zij het subtiel.)

De werking is echter voor eenieder hetzelfde.
Bovengenoemde deeltjes werken op mensen als het ware, op subtiel(onbewust) niveau als een electrocutatie. Gelijk prikkeldraad waar stroom op staat.

Onder spanning- schrikreactie.(angst)

De werking ervan is dat men in een onzichtbare mentale kooi geplaatst wordt, waar angst dmv. Deze electromagnetische deeltjes ingebracht worden en hier op deze hersengolven ingetuund worden. (afstemmen op een radiozender)
Mensen worden daarmee ingetuned, zonder dat ze het zelf weten op een primaire prikkelreactie. Noem het overlevingsmechanisme van vluchten, vechten of bevriezen. Instinctief gedrag. (ik eerst principe/ik ten koste van de ander)

Vergelijk het met muziek: als je stevige housemuziek opzet of hardrock gaat je hart veel sneller(andere gemoedstoestand) kloppen dan wanneer je rustige muziek opzet.

Dit is in wezen een beweging om mensen uit hun hart te houden, waar gevoelens van liefde, mededogen, respect, warmte, menselijkheid, verdraagzaamheid, openheid, vertrouwen huizen.

Het tegenovergestelde hiervan zijn primaire emoties als angst, woede, verdriet afgunst ,verdeeldheid, haat etc. (Kijk wat er nu op grote schaal gebeurt in t nieuws)

Deze electromgnetische deeltje leveren spanning op voor het lichaam en immunsysteem. (stressprikkel)) = ziekte+negatief

 
Daarnaast wie bang is, valt makkelijk in zijn gedrag te manipuleren. En houdt veelal vast, ook aan dingen die totaal niet gezond meer zijn of volstaan.

Dit is exact wat hiermee wordt beoogd; dat mensen niet veranderen en groeien maar vasthouden aan oude ongezonde patronen en systemen die gericht zijn op verdeeldheid, ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Waar enkel grote machtsstromen belangen bij hebben.

Op bio-chemisch niveau van de hersenen zou je kunnen zeggen dat er bewust via deze electrisch geladen deeltjes en disbalans gecreerd wordt tussen de linker en rechterhersenhelft. Wat letterlijk een onstabiliteit creeert. (onstabiliteit, levert veelal in menselijk gedrag angst op) En mensen worden teruggeworpen op hun instinctieve deel van hun brein.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten